Είναι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ο νέος Στίγκας του Κασιδιάρη;

Είναι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ο νέος Στίγκας του Κασιδιάρη;

Σημαντικές αποκαλύψεις για τη δράση του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση Χ.Α. Κασιδιάρη λίγο πριν τις ευρωεκλογές• Επιχειρεί να επαναλάβει τη «συνταγή» των Σπαρτιατών

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνίων του Ελσίνκιαναδεικνύει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχειρεί να εκλέξει ευρωβουλευτή μέσα από το κόμμα «Πατριώτες» του Εμφιετζόγλου υποστηρίζοντας δημόσια το Χαράλαμπο Γιώτη.

Το Παρατηρητήριο φανερώνει πως ο καταδικασμένος Κασιδιάρης επιχειρεί να επαναλάβει τη «συνταγή» των βουλευτικών εκλογών 2023, όταν κατάφερε να εκλέξει βουλευτές με τους «Σπαρτιάτες» τους οποίους επίσης δημόσια είχε υποστηρίξει. Τώρα, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης προσπαθεί να κατευθύνει ψηφοφόρους προς το κόμμα του Εμφιετζόγλου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώτη, ο οποίος αντικατέστησε στις 5 Φεβρουαρίου 2024 τον Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Ο Ηλίας Κασιδάρης έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώτη με ανάρτηση στο X/Twitter, βίντεο στο Youtube αλλά και δελτίο Τύπου.

Προκειμένου μάλιστα να διευκολυνθεί η εκλογή του Γιώτη αν οι “Πατριώτες” πάρουν πάνω από 3%, ο Εμφιετζόγλου αφαίρεσε υποψηφίους των οποίων το επίθετο ξεκινούσε από Α ή Β ή Γ ώστε ο ο Γιώτης να είναι πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνίων του Ελσίνκι, στις 13 Μαρτίου 2024 είχε ανακοινώσει τη Βασιλειάδου Όλγα και το Γιοβανόπουλο Κωνσταντίνο που μετά «εξαφάνισε» Στις 27 Μαρτίου 2024, είχε ανακοινώσει την Αργυροπούλου Σοφία που επίσης στη συνέχεια «εξαφάνισε». Το ίδιο συνέβη και με την Αναστασιάδου Λαμπρινή και τη Γειακίμη Λασκαρίνα που ανακοίνωσε και απέσυρε την ίδια ημέρα…

Mέχρι και τον τρίτο κατάλογο υποψηφίων που δημοσιοποιήθηκε από τον Εμφιετζόγλου, κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας, το όνομα του Χαράλαμπου Γιώτη δεν υπήρχε και προστέθηκε «την τελευταία στιγμή», πιθανώς όταν έγινε ξεκάθαρο πως θα «κοπούν» οι Σπαρτιάτες στον Άρειο Πάγο.

Πηγή: efsyn.gr

24

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση