Ένοχος για τα κακουργήματα ο Μίχος, αθώα η μητέρα

Ένοχος για τα κακουργήματα ο Μίχος, αθώα η μητέρα

Ένοχος για βιασμό και για όλα τα αδικήματα εκτός από εκείνο της εμπορίας ανθρώπων. Πανηγυρική αθώωση της μητέρας, που κρίθηκε ένοχη μόνο για ένα πλημμέλημα. Ξέσπασε σε χειροκροτήματα το πλήθος έξω από το δικαστήριο

Έλαμψε η Δικαιοσύνη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που εξέδωσε την πολυαναμενόμενη απόφαση για το κύκλωμα παιδοβιαστών δικαιώνοντας πανηγυρικά την 12χρονη επιζώσα, που τόλμησε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε επί μήνες.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού, της μαστροπείας και όλες τις κατηγορίες σε βάρος του πλην αυτήν της εμπορίας ανθρώπων με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ποινή με το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ισόβια ποινή ισοβίων.

Η μητέρα κηρύχθηκε ομόφωνα αθώα για όλες τις κατηγορίες, καθώς αποδείχτηκε πως κατηγορήθηκε άδικα. Με ψήφους 6 έναντι του ενός κηρύχθηκε ένοχη για το πλημμέλημα της εκβίασης της συζύγου του βασικού κατηγορούμενου. Ως εκ τούτου θα αποφυλακιστεί μετά από ενάμιση χρόνο, που πέρασε στον Κορυφαλλό.

Συνολικά κρίθηκαν ένοχοι οι 19 συνολικά από τους 24 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων ο 57χρονος «Μιχάλης», για διακεκριμένη μαστροπεία και άλλα αδικήματα, καθώς προωθούσε σε τρίτους πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε την περαιτέρω επίδοση της 12χρονης στην πορνεία.

Πηγή: efsyn.gr

15

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση