Πολλαπλές μαχαιριές δέχτηκε η 73χρονη – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο γυναικοκτόνος

Πολλαπλές μαχαιριές δέχτηκε η 73χρονη – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο γυναικοκτόνος

Σύμφωνα με την αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο του εγκλήματος, ο δράστης κατέφερε 12 μαχαιριές στον θώρακα της άτυχης γυναίκας

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την ένατη γυναικοκτονία για φέτος στη χώρα μας. Ηλικιωμένος σκότωσε σήμερα την 73χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις φωνές του ζεύγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε: «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο 81χρονος ύστερα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονίσει πίνοντας απορρυπαντικό αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στο μαχαίρι εντοπίστηκε ένα ακονιστήρι.

Από την ιατροδικαστική αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος προκύπτει ότι το θύμα δέχθηκε 12 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο με αποτέλεσμα ο θάνατος να επέλθει ακαριαία. Αύριο αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, μόλις πριν δύο εβδομάδες, για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: efsyn.gr

 

48

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση